Open sollicitatie

De toekomstige collega van Mens & Zo is…

Zowel commercieel als sociaal ingesteld. Deze kan schakelen tussen opdrachtgevers en cliënten. Je vindt het leuk om bedrijven te benaderen, het gesprek aan te gaan en te kijken of er een relatie opgebouwd kan worden om zaken te doen. Je denkt in oplossingen en bent creatief. Je zet je socialmediakanalen in om je netwerk te vergroten en coachees te plaatsen. Wanneer je voor Mens & Zo werkt, ben je hier trots op en straal je dit uit via social media. Je bent een teamplayer, houdt van gezelligheid en bent in staat om zelfstandig te werken. Onze ideale collega levert kwaliteit, wil meegroeien met de organisatie en vindt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans verdienen.

Over jou

Teamplayer

Denkt in oplossing

Creatief

Als loopbaancoach ben je actief bezig met het begeleiden van mensen. In dit proces komen jouw oplossingsgerichtheid en creativiteit goed van pas. Je onderzoekt de mogelijkheden, vaardigheden en wensen van mensen. Hierdoor krijg je een beeld van de mogelijkheden en waar de coachee nog vastloopt in het vinden van ander passend werk. Jij voert trajecten uit voor het UWV, zoals ‘Modulaire Diensten’, ‘Werkfit Maken’ en ‘Naar Werk-trajecten’. Ook houd jij je bezig met 2e spoortrajecten volgens de Wet Verbetering Poortwachter en voer je outplacementtrajecten uit. Je werkt over het algemeen vanuit huis. Om cliënten te spreken maken wij gebruik van spreeklocaties en gaan we bij cliënten op huisbezoek.

Jouw vaardigheden

 • Je bent oplossings-, actie- en resultaatgericht;
 • Met jouw creativiteit en flexibiliteit weet je mensen te motiveren;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
 • Door jouw commerciële instelling zie je kansen bij werkgevers;
 • Netwerken zit in jouw aard;
 • Je beschikt over uitgebreide kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en aanverwante wetgeving en re-integratiewetgeving in het algemeen;
 • Je bent een echte teamplayer maar kunt ook zelfstandig werken;
 • Je bent proactief en wil graag meegroeien binnen de organisatie;
 • Je bent trots om te werken voor een organisatie als Mens & Zo en uit dit ook via social media.

Vragen over Mens & Zo

We horen graag waarom jij denkt een versterking te zijn voor het team van Mens & Zo. Om jouw sollicitatie in behandeling te nemen, vragen we je om de onderstaande vijf vragen in te vullen. Kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op.

  Contactgegevens

  (PDF- of Word-bestand vereist)